Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок підсумкового оцінювання знань студентів



Підсумкове оцінювання знань студентів з дисципліни «Промисловий маркетинг» здійснюється на основі результатів поточного і підсумкового контролю знань у формі іспиту. З дисципліни «Промисловий маркетинг» передбачене складання державного іспиту (8 семестр). Об’єктом контролю знань студентів у формі державного іспиту є результати виконання письмових екзаменаційних завдань, які складено у відповідності до вимог програми щодо аудиторного і самостійного опрацювання матеріалів лекцій, основних і додаткових літературних джерел. На іспит виносяться вузлові питання курсу, що потребують творчої відповіді та уміння синтезувати набуті у циклі професійної підготовки знання для вирішення практичних завдань.

Екзаменаційний білет для студентів денної та вечірньої форм навчання містить 6 теоретичних завдань, кожне з яких оцінюється за шкалою 0, 6, 8, 10 балів залежно від рівня знань студентів:

Оцінка відповіді на питання Рівень знань студента
  відмінний
  добрий
  задовільний
  незадовільний

Максимальна кількість балів на іспиті для студентів денної та вечірньої форм навчання становить 60 балів, однак підсумкова оцінка не може перевищувати 100 балів.

Для студентів заочної форми навчання у екзаменаційному білеті міститься 10 питань, які оцінюються за аналогічною шкалою. Максимальна кількість балів на іспиті становить 100 балів, однак підсумкова оцінка не може перевищувати 100 балів.

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 148 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...