Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

A private detective or a guard working for a company?



c) Translate into English.

Приватний детектив або охоронець, який працює на приватну фірму.

Профспілка компанії (профспілка, яка створюється з ініціативи власників підприємства, і членом якої може бути співробітник лише даного підприємства; така профспілка часто створюється з метою запобігання організації профспілки самими співробітниками або навіть для боротьби з незалежними профспілками).

Фанатично відданий фірмі співробітник; “гвинтик” (людина, яка розчиняється в компанії, організації, куди прийшла працювати); лизоблюд, угодовець (співробітник, який завжди займає сторону роботодавця).

Секретар компанії (співробітник адміністративного апарату); керуючий справами фірми.

Посадова особа компанії, член керівництва компанії (наприклад, один із директорів компанії).

Шпіонаж у бізнесі.

Службовий автомобіль, автомобіль компанії.

Лікар компанії” (особа, що спеціалізується на аналізі та усуненні проблем компанії, яка переживає кризові явища); особа, яку вводять до складу правління для порятунку компанії від банкрутства; лікар компанії (надає медичні послуги працівникам і керівникам компанії).

Task 5. Translate into Ukrainian paying attention to the words in italics.

1. The perks (= extra benefits of a job) include a yearly bonus and company car.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 220 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...