Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Міжнародні стандарти оцінки



У різних країнах професійні організації оцінювачів привласнювали професійний статус тим, хто мав необхідну освіту і достатній досвід. Поступово виникла потреба у формулюванні загальних для світової економіки принципів, ідей і правил, що знайшло своє відображення в Стандартах оцінки, Кодексах професійної етики оцінювача та інших документах, розроблених у 60-70-х роках. У 1981 році був утворений Міжнародний комітет зі стандартів оцінки майна (МКСО). Завданням Комітету стала корекція стандартів з урахуванням думок різних країн та виявлення різниці в формулюваннях або в застосуванні Стандартів. Особливо важливо для МКСО, щоб міжнародні Стандарти оцінки були визнані в міжнародній бухгалтерської та іншої фінансової звітності. Тому МКСО підтримує постійні зв'язки з Міжнародним комітетом зі стандартів бухгалтерського обліку, Міжнародною федерацією бухгалтерів, Міжнародним комітетом з аудиторської діяльності, Міжнародною організацією комісій з цінних паперів.
Кожен Стандарт (їх чотири) відповідає деякому класу ситуацій, які стосуються процесу оцінки і містить такі розділи: Вступ; Область застосування; Визначення; Взаємозв'язок до Стандартів бухгалтерського обліку; Формулювання Стандарту; Зауваження; Вимоги, що пред'являються до структури звіту; Умови відступу від Стандарту; Дата вступу в силу.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 908 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...