Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Appendix № 18



The Past Perfect Tense Active Voice

Минулий завершений час) Активний стан

Утворення: допоміжне дієслово to have у Past + дієприкметник минулого часу (Past Participle) основного дієслова

Стверджувальна форма Заперечна форма Питальна форма
I had written I had not written Had I written?
he she it had written he she it had not written Had he she it written?
we you   they had written we you they had not written Had we you they written?

Вживання:

Дія Приклад
для вираження дії, що відбулася раніше іншої минулої дії, позначеної дієсловом у Past Indefinite I told you I have met her.
для вираження минулої дії, що вже закінчилася до певного моменту в минулому. Цей момент позначається такими словосполученнями: by two o’clock; by that time; by the 1st of September I had done this report by four o’clock.
для вираження дії, що почалася до певного моменту в минулому і тривала аж до цього моменту (з дієсловами, що не мають форми Continuous) When the manager came, the employees had been there for 20 minutes.
у підрядних реченнях часу та умови для вираження передминулої дії, що була майбутньою стосовно минулого The director said that he would go on business as soon as he had received the contracts.

Appendix № 19

The Future Perfect Tense Active Voice





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 295 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...