Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Укладачі: Паньків О.Є., старший викладач



Міністерство освіти і науки України

Київського національного торговельно- економічного університету

Чернівецький торговельно-економічний інститут

Кафедра сучасних європейських мов

Англійська мова

English for Students of Marketing

Part I

для студентів спеціальності «Маркетинг на ринку товарів та послуг»

Навчальний посібник

Чернівці 2011

Друкується за ухвалою засідання кафедри сучасних європейських мов (протокол № 4 від 17 листопада 2010 року) та Методичної ради Чернівецького торговельно-економічного інституту (протокол № 3 від 24 cічня 2011 року).

Укладачі: Паньків О.Є., старший викладач

Харюк І.Р., асистент

Рецензенти: Кушнерик В.І., доктор філологічних наук, зав. кафедри іноземних мов для природничих факультетів ЧНУ;

Бурбак О.Ф., кандидат філологічних наук, доцент кафедри сучасних європейських мов ЧТЕІ КНТЕУ.

Паньків О.Є., Харюк І.Р. Англійська мова: English for Students of Marketing. Part I. Навчальний посібник для студентів спеціальності «Маркетинг на ринку товарів та послуг». – Чернівці, 2011.- 208с.

Навчальний посібник «English for Students of Marketing» Part І призначається для студентів молодших курсів, які опановують спеціальність «Маркетинг» та для всіх бажаючих вдосконалити знання з англійської мови професійного спрямування.

Метою навчального посібника є ознайомити студентів з основними поняттями та термінами сфери маркетингу, сприяти активному засвоєнню професійної лексики, розвивати навички усного мовлення у даній галузі та роботи з фаховою літературою.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 295 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...