Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача 5. Наладчик Камишов 16 січня 2007 р



Наладчик Камишов 16 січня 2007 р. був відправлений у від­рядження для проведення ремонтних робіт у філіалі підприємс­тва, що знаходився в іншому населеному пункті. 17 січня 2007 р. у перший день свого перебування у відрядженні після закінчен­ня роботи Камишов із колегами по роботі організував у кабі­неті, де він працював, святкування свого приїзду із вживанням алкогольних напоїв. Наступного дня у кабінеті виявили пола­маним комп'ютер. У зв'язку з цим начальник філіалу через три дні (21 січня) направив директору заводу доповідну записку, в якій просив оголосити Камишову догану. 28 січня доповідна за­писка надійшла на завод і була зареєстрована канцелярією. Ди­ректор заводу направив доповідну для з'ясування обставин без­посередньому керівнику Камишова – начальнику дільниці Травкіну, який протримавши у себе доповідну записку протя­гом 30 днів, наклав резолюцію "Притягти до відповідальності" і передав її у відділ кадрів. 1 квітня було видано наказ про звіль­нення Камишова з роботи за появу на роботі у нетверезому стані за п. 7 ст. 40 КЗпП України. Камишов оскаржив наказ до суду.

Вирішіть спір.

Питання до теми «Матеріальна відповідальність сторін трудового договору»

1) Поняття, значення, функції матеріальної відповідальності сторін трудового договору.

2) Підстава та умови матеріальної відповідальності працівників.

3) Види матеріальної відповідальності працівників.

4) Порядок відшкодування шкоди, заподіяної працівником.

5) Підстава, умови і види матеріальної відповідальності роботодавця.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 226 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...