Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення. Методичні вказівки до лабораторних робіт містять відомості та рекомендації з практичного використання сучасного CASE-засобу Sybase PowerDesigner і призначені



Методичні вказівки до лабораторних робіт містять відомості та рекомендації з практичного використання сучасного CASE-засобу Sybase PowerDesigner і призначені для студентів спеціальностей "Інформаційні управляючі системи та технології" (ІУСТ) та "Інформаційні технології проектування" (ІТЕП).

Лабораторні роботи і індивідуальні завдання з використанням PowerDesigner виконуються студентами в процесі вивчення дисциплін "CASE-технології в проектуванні та розробці інформаційних систем" (спеціальність ІУСТ) та "Методологія і технологія розробки САПР" (спеціальність ІТЕП). Вони є логічним доповненням лекційного курсу з дисциплін і призначені для закріплення теоретичних знань, набуття практичних навичок і вмінь щодо використання комерційних CASE-засобів.

Методичні вказівки не містять опису конкретних тем і завдань комплексів лабораторних робіт, визначених робочими навчальними програмами дисциплін. Наведені у вказівках теми і завдання робіт є узагальненими, викладений матеріал насамперед стосується практичних аспектів використання CASE-засобу PowerDesigner для підтримки процесів аналізу вимог і проектування застосувань та баз даних. Функціональне призначення застосувань визначається викладачем окремо для кожного студента.

PowerDesigner належить до класу популярних сучасних промислових CASE-засобів з надзвичайно широкими функціональними можливостями. Основна мета вказівок – надати мінімальний обсяг відомостей і рекомендацій, який дозволить студентам розпочати практичну роботу з PowerDesigner, приступити до виконання комплексу лабораторних робіт і індивідуальних завдань з дисциплін.

У процесі підготовки методичних вказівок використана інформація з Інтернет-джерел та довідкової системи PowerDesigner 15. Поточну пробну версію продукту (повнофункціональну, але з обмеженим терміном використання, з можливістю продовження терміну) для самостійної позааудиторної роботи з його вивчення можна безкоштовно завантажити з www.sybase.ru/products/powerdesigner чи безпосередньо з сайту розробника www.sybase.com.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 208 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...