Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кабінету Міністрів України. Про заснування Премії Кабінету Міністрів України за вагомі досягнення молоді в різних сферах суспільного життя



від 16 листопада 1999 р. № 2097

Про заснування Премії Кабінету Міністрів України за вагомі досягнення молоді в різних сферах суспільного життя

З метою відзначення вагомих досягнень молоді в різних сферах суспільного життя, заохочення її до активної участі у громадському житті, реалізації державної молодіжної політики Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Заснувати Премію Кабінету Міністрів України за вагомі досягнення молоді в різних сферах суспільного життя.

2. Затвердити Положення про Премію Кабінету Міністрів України за вагомі досягнення молоді в різних сферах суспільного життя та склад Комітету з присудження Премії Кабінету Міністрів України за вагомі досягнення молоді в різних сферах суспільного життя (додаються).

3. Державному комітетові у справах сім'ї та молоді у двомісячний термін розробити й подати Кабінетові Міністрів України проект рішення про затвердження форми та опису диплома лауреата Премії Кабінету Міністрів України.

4. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді Міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській і Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити подання в установленому порядку пропозицій щодо кандидатур на здобуття Премії Кабінету Міністрів України.

5. Міністерству фінансів під час формування показників проекту Державного бюджету України передбачити Державному комітетові у справах сім'ї та молоді кошти на виплату Премії Кабінету Міністрів України, починаючи з 2000 року.

Прем'єр-міністр України _________________

(ініціали, прізвище)

Зразок





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 229 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...