Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 2. Злочини проти основ національної безпеки України



Конституція України про національну безпеку як одну з найбільших соціальних цінностей. Поняття та загальна характеристика злочинів проти основ національної безпеки, місце цих злочинів у структурі злочинності. Соціальна обумовленість встановлення кримінальної відповідальності за злочини проти основ національної безпеки. Види злочинів проти основ національної безпеки: злочини проти зовнішньої безпеки, злочини проти внутрішньої безпеки.

Тема 3. Злочини у сфері охорони державної таємниці, недоторканості державних кордонів, забезпечення призову та мобілізації

Поняття та ознаки злочинів у сфері охорони державної таємниці, недоторканості державних кордонів, забезпечення призову та мобілізації. Місце цих злочинів у структурі злочинності. Соціальна обумовленість встановлення кримінальної відповідальності за ці злочини. Злочини проти порядку дотримання державної таємниці та збереження конфіденційної інформації. Злочини проти порядку перетину державного кордону України. Злочини проти порядку комплектування збройних сил України. Кримінальна відповідальність за злочини у сфері охорони державної таємниці, недоторканості державних кордонів, забезпечення призову та мобілізації і форма її реалізації.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 251 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...