Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додатки. Перед додатками після списку використаних джерел інформації повинен міститися аркуш, на якому посередині великими літерами друкують слово “ДОДАТКИ”



Перед додатками після списку використаних джерел інформації повинен міститися аркуш, на якому посередині великими літерами друкують слово “ДОДАТКИ”.

Кожен додаток повинен починатися з нової сторінки. Посередні рядка малими літерами з першої великої друкується слово “Додаток__” і велика літера, що позначає додаток.

Додатки слід позначати послідовно великим літерами українського алфавіту. Наприклад, “Додаток А”, “Додаток Б” і т.д.

Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Назва вказується перед таблицею, рисунком чи схемою, при цьому слова “таблиця”, “рисунок”, “схема” не вказуються.

Нумерація ілюстрацій здійснюється у межах кожного додатка окремо. Номер ілюстрації складається з букви додатка та порядкового номера. Наприклад, “А.1” – перший рисунок додатка А; “А.2” – другий рисунок додатка А і т.д.

5. Захист і порядок оцінювання
курсових робіт

Заключним етапом при виконанні курсової роботи є її захист, який проводиться на відкритому засіданні комісії у складі членів кафедри. Перед захистом студент повинен ознайомитися із рецензією викладача-консультанта, підготувати доповідь, в якій потрібно вказати актуальність, основний зміст розглянутих питань та виявлених тенденцій, проблем та шляхів їх вирішення, підготувати наочний матеріал за результатами дослідження та відповідно до матеріалів доповіді. На кожне зауваження викладача-консультанта, вказане в рецензії курсової роботи, студенту потрібно дати обґрунтовані відповіді.

За результатами відкритого захисту, враховуючи оцінку викладача-консультанта, вміння доповісти, а також повноту відповідей на зауваження та запитання виставляється остаточна оцінка: “відмінно”, “добре”, “задовільно”, “незадовільно”.






Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 208 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...