Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Передмова 4 страница



Учебное издание

Попова Маргарита Николаевна

ХИМИЯ

Контрольные задания для студентов-заочников всех направлений

бакалавриата и специалитета

Корректура кафедры химии

Подписано в печать

Бумага писчая. Формат бумаги 60x84 1/16

Гарнитура Т1те5 №ш Котап. Печать на ризографе.

Печ.л. Уч.-изд.л. Тираж 300 экз. Заказ №

Издательство УГГУ

620144, г.Екатеринбург,ул.Куйбышева,30

Уральский государственный горный университет

Отпечатано с оригинал-макета

в лаборатории множительной техники УГГУ

Передмова

Запропоновані навчально-методичні матеріали розраховані на студентів третього курсу факультетів німецької, французької та іспанської мов, які вивчають англійську як другу іноземну. Даний посібник є складовою навчально-методичного комплексу навчання студентів англійської мови як другої іноземної. Посібник передбачає початковий та подальший розвиток усного та писемного мовлення шляхом опанування студентами мовленнєвих моделей, що включають нові лексичні, фонетичні, граматичні явища. Паралельно відбувається закріплення вже відомих мовленнєвих моделей, лексичних одиниць та граматичного матеріалу з теми «Сполучені Штати Америки» (Модуль 6).

Посібник знайомить студентів із оригінальними (для рівня В) та адаптованими (рівень А) зразками британської та американської прози. Тексти підручника мають пізнавальне значення, що сприятиме формуванню у студентів лінгвістичної готовності до удосконалення комунікативних навичок. Матеріал викладено відповідно до фахової спрямованості та настанов чинної програми. Розділ 6 має такі підрозділи: Speech Patterns, Vocabulary in Use, Reading Section, Language in Use, Focus on Grammar. Зміст завдань посібника має на меті розвиток усіх видів мовленнєвої діяльності, оскільки тут містяться завдання на читання, говоріння, письмо та аудіювання. Насамперед посібник вводить студента в тематику, знімаючи при цьому мовленнєві труднощі. Далі студент знайомиться з вокабуляром Word Focus, який потім тренує у різних типах завдань.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 210 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...