Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Передмова. Формування ринкової економіки неможливо без підготовлених спеціалістів, які освоїли фундаментальні принципи організації ринкових відносин



Формування ринкової економіки неможливо без підготовлених спеціалістів, які освоїли фундаментальні принципи організації ринкових відносин. Мікроекономічна теорія виробництва як теоретична базова дисципліна формує у майбутніх фахівців з економіки наукові уявлення і свідомі погляди на механізм функціонування економічних суб’єктів на мікрорівні.

Самостійна робота є однією з форм організації навчального процесу. Вона має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти набувають у процесі навчання.

У методичних рекомендаціях розкрито питання теорії виробництва і факторного аналізу у короткостроковому та довгостроковому періодах; а також аналіз поведінки підприємства залежно від факторів виробництва в умовах ринкової економіки.

Метою курсу є формування системи знань з теорії підприємства та ринкових структур, ринку факторів виробництва.

Основні завдання курсу:

- вивчення базових положень мікроекономічної теорії;

- набуття навичок використання інструментарію мікроекономічного аналізу.

Методичні рекомендації призначені для раціоналізації організації самостійної роботи студентів, в подальшому їх можливо використовувати для набуття необхідних навичок практичної роботи з мікроекономічними моделями.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 340 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...