Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Склад основних розділів розрахунково - пояснювальної записки



Реферат. Містить у собі коротку інформацію про курсову роботу, графічний матеріал та пояснювальну записку, а також наводиться список усіх найбільш вживаних скорочень.

Вступ. Містить інформацію про розвиток мікропроцесорної техніки та перспективи використання пристроїв побудованих з використанням мікропроцесорних систем.

Аналіз технічного завдання. У цьому розділі висвітлюється проблема реалізації поставленої задачі, а також визначаються вимоги до нашої мікропроцесорної системи (пристрою) та необхідність використання тих чи інших функціональних вузлів.

Проектування функціональної схеми. Визначаються функціональні блоки, які необхідні для функціонування пристрою та їх взаємодія між собою і способи підключення. Проводиться опис основних блоків пристрою, їх призначення, складові, призначення складових, а також принцип дії у загальній формі (проходження даних, сигналів керування, тощо).

Проектування принципової схеми. Наводиться опис принципової схеми, обґрунтовується вибір інтегральних схем, на яких виконаний пристрій, описується їх призначення, сигнали, що формуються в пристрої, особливості включення окремих блоків чи мікросхем тощо. Проводиться розрахунок елементів принципової схеми.

Часові діаграми. Розділ складається з опису часових діаграм основних пристроїв мікропроцесорної системи, що проектується.

Алгоритм роботи пристрою. Виконується опис алгоритму роботи пристрою.

Розрахунок потужності споживання пристрою. Розраховується потужність енергоспоживання як сума спожитих потужностей всіх складових пристрою. Необхідно для подальшого розрахунку блоку живлення пристарою.

Висновки. Виконуються підсумки про результати проектування пристрою. Вказуються переваги та недоліки розробленого пристрою.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 207 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...