Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Склад курсової роботи та розрахунково-пояснювальної записки



ВСТУП

Тенденції розвитку сучасної електронної техніки мають безпосередній вплив стан новостворених електронних пристроїв та систем. Майже кожен екземпляр електронної техніки виконує вимірювання фізичної величини та на основі отриманих значень виконує реєстрацію, приймає відповідні рішення за результатами опрацювання отриманої інформації та видачі необхідних сигналів керування та індикації тощо.

Автоматизація виробництва електронних засобів дозволяє позбутися так званого «людського фактору», тобто помилок, які виникають у результаті неуважності людини.

У пристроях та системах автоматизованого і автоматичного напрямів роботи використовують сучасні мікросхеми, що мають назву мікроконтролер або мікропроцесор. Дані пристрої є центральною ланкою будь-якої системи.

У розрізі дисципліни«Автоматизація виробництва електронних засобів» студент вивчає поняття принципу автоматизації виробництва методів та апаратури, дії та складу типових мікропроцесорів та однокристальних контролерів, їх ефективного застосування в мікропроцесорних і комп’ютерних системах автоматизації, створення відповідного програмного забезпечення та програмування на апаратному рівні.

Курсова робота з даної дисципліни є підсумком роботи студента по вивченню дисциплін спеціальності, потребує ретельної підготовки і сумлінного відношення.

При підготовці та оформлені курсового проекту студент керується вимогами ЄСКД (Єдина система конструкторської документації).

СКЛАД КУРСОВОЇ РОБОТИ ТА РОЗРАХУНКОВО-ПОЯСНЮВАЛЬНОЇ ЗАПИСКИ

Курсова робота складається з розрахунково-пояснювальної записки і комплекту креслень.

Об¢єм пояснювальної записки 30-40 аркушів друкованим текстом.

Графічний матеріал. 3-4 креслення формату А1 – А3 (Схема функціональна, схема принципова, алгоритм роботи пристрою, часові діаграми).

1. 1 Склад розрахунково-пояснювальної записки:

1 Титульний аркуш.

2 Завдання на курсову роботу.

3 Реферат.

4 Зміст.

5 Вступ.

6 Аналіз технічного завдання.

7 Проектування функціональної схеми.

8 Проектування принципової схеми.

8.1 Розрахунки принципової схеми.

9 Часові діаграми.

10 Алгоритм роботи пристрою.

11 Розрахунок потужності споживання пристрою.

12 Висновок.

13 Список літератури.

14 Додатки.

15 Перелік елементів.

16 Схема електрична функціональна (формат А4).

17 Схема електрична принципова (формат А4).

18 Алгоритм роботи пристрою (формат А4).

19 Часові діаграми (формат А4).





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...