Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кафедра фінансів і кредиту



Реєстр. №

Методичні рекомендації

та індивідуальні завдання до виконання

самостійної роботи студентів

  з дисципліни Гроші та кредит
  напрям підготовки 6.030502 Економічна кібернетика 6.030504 Економіка підприємства 6.030509 Облік і аудит
  факультет економіки, кібернетики
     

ХЕРСОН 2013

Методичні рекомендації та індивідуальні завдання до виконання самостійної роботи студентів з дисципліни Гроші та кредит для студентів напряму підготовки 6.030502 Економічна кібернетика, 6.030504 Економіка підприємства, 6.030509 Облік і аудит. - Херсон:, ХНТУ, 2013 р.

Розробники: к.е.н., доцент Ю.М.Бездітко.

Рецензент: д.е.н., професор М.А.Коваленко зав. кафедри “Фінанси і кредит”

Затверджено на засіданні кафедри “Фінанси і кредит”

Протокол № ______ від ________________ 2013 р.

Завідувач кафедри ________________________ М.А.Коваленко

Відповідальний за випуск: завідувач кафедри М.А.Коваленко

Вступ

Становлення економіки України неможливе без участі в цьому процесі висококваліфікованих фахівців в сфері економіки і підприємництва з широкими теоретичними знаннями і практичною школою, які дозволять їм приймати активну участь в організації фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, так і ефективної діяльності органів державного управління.

Важливе місце в підготовці фахівців відводиться самостійній роботі, яка сприяє поглибленому вивченню студентами теоретичного і практичного матеріалу, сприяє розвитку критичного відношення до матеріалу, який вивчається, вмінню робити зважені висновки і пропозиції.

Творчий підхід до виконання самостійної роботи сприяє розвитку у студентів навиків до науково і практичної роботи, підготовці доповідей та публічних виступів.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 145 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...