Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Передмова. Працюючи над проектом «Впровадження нового Державного стандарту в освіту» методичний актив вчителів математики Єланецького району протягом 2012/2013



Працюючи над проектом «Впровадження нового Державного стандарту в освіту» методичний актив вчителів математики Єланецького району протягом 2012/2013 навчального року займався аналізом питань:

· перспективності та наступності між початковою і середньою ланками загальноосвітньої школи

· порівняльним аналізом чинного та нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти

· порівняльним аналізом програм для 5 класу з 2013 року

Враховуючи, що головною метою роботи школи є формування і розвиток високоінтелектуальної, свідомої особистості з громадською позицією, готовою до конкурентного вибору свого місця в житті.

Розуміючи, що характер навчання повинен передбачати глибоке розуміння вчителем природи учня, його індивідуальних рис і можливостей, поваги до особистості дитини, турботі про її гармонійний розвиток, встановлення взаємин співробітництва в навчально-виховному процесі, врахування професійної специфіки учнів.

Знаючи, що навчання математики є важливою складовою навчально - виховного процесу в загальноосвітньому закладі. Методичний актив вчителів математики спільно з методичним кабінетом відділу освіти райдержадміністрації розробили методичний посібник «Реалізація нового Державного стандарту освітньої галузі «Математика» у 5 класі», з метою систематизації досвіду роботи вчителів та оптимізації навчального процесу, підвищення його результативності через співпрацю з дітьми, розповсюдження досвіду роботи і був створений цей посібник, який складається з чотирьох розділів.

Перший - порівняльний аналіз чинного та нового Державного стандарту базової та базової та повної загальної середньої освіти та програм для 5 класу.

Другий – розкриває теоретичну реалізацію нового Державного стандарту у навчальний процес.

Третій – практичне впровадження нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти освітньої галузі «Математика».

Четвертий – висвітлює питання перспективності та наступності між початковою і середньою ланками загальноосвітньої школи

Посібник стане у нагоді як вчителям математики, так і головам методичних об’єднань.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 398 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...