Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення довідників



Програмний комплекс містить багато вбудованих довідників, які згруповані за видами зібраної в них інформації (загальні, бюджетні, пов’язаної з пенсійним фондом та фінансовим моніторин­гом). Вибір даних із довідників полегшує заповнення полів у картці установи та реєстрі співробітників при додаванні нових або редагуванні існуючих записів, а також дозволяє прискорити заповнення багатьох документів, в які заноситься стандартизована та класифікована інформація.

У програмі також передбачена можливість створення користувачем своїх записів у спеціальному Довіднику користувача.

Перелік довідників у програмі позначений піктограмою .

Перелік всіх довідників, що використовуються у програмі, викликається із меню Довідники. Окремі довідники можна відкрити із полів у картці установи, реєстрі співробітників, тощо.

В деякі довідники можна вносити та редагувати дані. В таких довідниках активні кнопки " Додати запис у довідник" (+), " Редагувати запис " та " Видалити запис ".

У системних довідниках ЗАБОРОНЕНО вносити дані та редагувати їх.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...