Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Закладка Засновники



Закладка містить інформацію про засновників установи, їх внесок у грошовому еквіваленті у статутному фонді, адреси та телефони засновників. Дані цієї закладки носять інформацій­ний характер та не обов'язкові для заповнювання.

Записи про засновників установи на закладці представлені у вигляді реєстру (таблиці), кожний рядок якого містить основні дані про засновника. Записи у реєстр можна додавати, вилучати та редагувати.

Більш повна інформація про засновників міститься у спеціальній формі Інформація про засновника, яка викликається при додаванні нового чи редагуванні існуючого запису.

Функція додавання нового запису викликається за допомогою кнопки на панелі інструментів.

Функція редагування існуючого запису викликається за допомогою кнопки на панелі інструментів.

Інформація у поля форми вводиться у безпосередньо із клавіатури чи обирається із підключеного довідника.

Вилучити помилковий запис можна за допомогою кнопки ,обравши його лівою кнопкою миші у таблиці.

Адреси засновників додаються та редагуються у окремому вікні Адреса. Заповнення картки адрес засновни­ків відбува­ється аналогічно заповненню адрес установи.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 135 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...