Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Можливості демо-версії програми



Демонстраційна версія програми повністю функціональна, але у ній обмежені деякі функції.

Демо-версія програми дозволяє:

1. Створити, розрахувати та сформувати звітні документи всіх груп звітності в електронному вигляді;

2. Відправляти із програми електронною поштою ВСІ документи звітності до Пенсійного фонду за умови підпису сертифікатами ключів УСЦ;

3. Імпортувати у програму податкові звіти, створені у інших бухгалтерських системах (OPZ, 1С…) та відправляти електронною поштою за умови підпису їх сертифікатами УСЦ - тобто демо-версія програми використовується як модуль для накладення ЕЦП та відправлення податкової звітності.

4. Імпортувати у програму звіти до ФСС з ТВП, створені у інших програмах у форматі xml, та відправляти електронною поштою до цього органу за умови підпису їх сертифікатами УСЦ.

5. форму 1 ДФ можна зберегти у форматі dbf, роздрукувати та відправити електронною поштою - за умови підпису сертифікатами УСЦ.

6. Для демо-версії програми також звичайним чином встановлюються оновлення.

У демо-режимі відкрита можливість підпису сертифікатами ключів УСЦ та УСС!





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 126 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...