Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пошук у реєстрі



Пошук у реєстрах (таблицях) здійснюється у окремому вікні Пошук, якерозташовується на панелі інструментів.

Пошук у реєстрах, зазвичай, здійснюється за словом, яке міститься у назві. У деяких реєстрах передбачені додаткові умови пошуку (наприклад, у Реєстрі бланків пошук здійснюється також і за кодом бланку, у Реєстрі контрагентів пошук здійснюється за назвою та за кодом ЄДРПОУ).

Якщо ввести слово у поле пошуку та натиснути на кнопку , це спричинить пошук у реєстрі тих записів, які містять це слово. Якщо у реєстрі відсутній запис із розшукуваною назвою, то курсор встановиться в поле, що має запис найбільш подібний до розшукуваного.

Але у реєстрах окремих модулів програми пошук має свої особливості:

· у модулі Реєстр документів пошук може здійснюватися як у окремому звітному періоді чи у окремій групі документів, так і у всіх записах, для чого необхідно обрати кореневу гілку дерева у ієрархічному списку.

· у модулі Реєстр бланків пошук може здійснюватися за словом та за кодом бланку як у окремій групі, так і у всіх наявних у програмі групах бланків.

· у модулі Податкових накладних пошук здійснюється за номером податкової накладної, за індивідуальним податковим номером та назвою покупця чи постачальника у відповідній закладці.

У деяких реєстрах програми можливий контекстний пошук - зокрема, у модулі Перелік довідників та Реєстр співробітників. Приклад контестного пошуку у даних модулях програми наведений у вікні.

У модулі Перелік довідників контекстний пошук можливий за кодом та за назвою, у модулі Реєстр співробітників - за ІПН. Для пошуку потрібно обрати лівою кнопкою миші будь який запис у потрібній колонці таблиці та почати вводити код чи назву. По мірі введення у таблиці буде відбуватися пошук, при відсутності потрібного запису буде обрано найбільш подібний.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 150 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...