Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

B) now USE the expressions in these situations



1. ’Hey, what do you think you're doing? I was before you.’

’I'm sorry. I ……… there was a queue.’

2. – I hear you had an accident in your car last week.

– Yes, but ……….. Somebody came out of a side road without looking.

3. – That's the third glass you've broken this week.

– I'm really sorry ……….. It was an accident.

4. – We wouldn't have missed the train if you hadn't taken so long to get ready.

– ……….! It was you that didn't want to pay for a taxi to the station.

5. – Did you eat all that chocolate that was in the fridge?

– Yes, I'm sorry. I saw it there and ………. You should've hidden it somewhere.

6. – I'll never forgive you. How could you have done something like that?

– Look, I've said I'm sorry ……….

EXERCISE 10. TRANSLATE

А. 1.Не падай духом: я тобі обіцяю, що все буде гаразд. 2. Мені дуже шкода її. Це була не її провина. 3. Мої вітання: ви гарно відповідали й можете собою пишатися. 4. Шкода, що цей крутий хлопець уже одружений. 5. Що трапилося?! Чому він не допоміг вам?! 6. Як соромно! Я почуваю себе такою винною. 7. Вона хотіла його підтримати, а він відмовився від допомоги. Вона дуже засмутилася. 8. Мої вітання! Одружитися – правильне рішення, ви – гарна пара. 9. Не падай духом: він тебе кохає, хоч і збожеволів із ревнощів. 10. Мені шкода, що так трапилось, адже я мав на увазі зовсім інше.

В. 1.Буває, нерівноважена молодь говорить неправду. 2. Шкода чути це. Але Джейн справді була спантеличена й не могла сказати правду. 3. Мої вітання! Ваша дружина – дуже гарна жінка. 4. Не засмучуйся! Ну, що трапилося? 5. Я прямолінійна людина та не боюся говорити правду. 6. Він спочатку здивувався, а потім засмутився, побачивши ревниву дружину. 8. Я знаю, що ви налякані, проте це не привід напиватися. 9. Не падай духом: цей лист не має ніякого значення. 11. Не слід мені набридати, особливо коли я в доброму гуморі. 12. Його поздоровлення здивували її. 13. Сусід – неврівноважена людина: він шаленіє без причини. 14. Мабуть, це його провина: саме він наполягав на розлученні. 15. Друзі були налякані й навіть не розраховували на допомогу. 16. Навіщо засмучуватись та страждати через його поведінку? 17. Батьки прийшли додому стомлені та дуже здивувалися, побачивши, що діти сплять. 18. Мої тобі вітання! Твоя промова зацікавила багатьох! 19. Він жалкував і почував себе винним, набрехавши їй. 20. Закохані люди завжди говорять правду.






Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 344 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.016 с)...