Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

B) now USE the following words to complete the idioms in the sentences below



nerves enough crazy death straw

1. Will you please stop interrupting? You're driving me ……….

2. Will you shut up? You're really getting on my ……….

3. I've had just about ………. of this. My train has been late every day this week.

4. Right, that's the last ………. The food was cold, the wine was warm and now they've got the bill wrong. I'm going to call the manager and complain.

5. I'm sick to ……… of this. If they ask me to work on Saturday morning again, I'm quitting the job.

EXERCISE 7. TRANSLATE

1. Її подружки завжди в доброму гуморі, тому що вони життєрадісні люди. 2. Я починаю нервувати. Я справді боюся павуків. 3. Його поведінка (особливо його висловлювання) збентежили її. 4. Мій коханий – божевільний: він пообіцяв дістати зірку з неба. 5. Я була спантеличена й не знала, що й робити в цьому випадку. 6. Син прибіг додому збуджений та почав розповідати про те, що побачив. 7. Вона була неабияк налякана тим, що він бреше. 8. Важко жити з ревнивцем. Він шокує своєю поведінкою. 9. Не дражни мене: я і без того роздратована. 10. Я здивувалася, побачивши сусіда напідпитку. 11. Мати пишалася тим, що син завжди казав тільки правду. 12. Поведінка дружки шокувала її. 13. Я починаю непокоїтися. Чому вони відмовились від запрошення? 14. Брехати, дивлячись у вічі, соромно. 15. Поведінка коханої дівчини здивувала чоловіка. 16. Татусь часто приходить додому стомлений після роботи. 17. Вона була засмучена, бо він сказав, що до кохання нема силування. 18. Батьки були стурбовані поведінкою дитини. 19. Ніколи не одружуйтесь із ревнивою жінкою: будете мати багато проблем. 20. Не грай мені на нервах: я працюю!

EXERCISE 8.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 518 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...