Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Захист курсової роботи. Захист курсової роботи відбувається, як правило, у присутності комісії з 2-3 осіб



Захист курсової роботи відбувається, як правило, у присутності комісії з 2-3 осіб. Захист роботи є публічним (в присутності студентів даної групи та інших зацікавлених осіб). Всі присутні можуть задавати питання автору, виступати з приводу захисту тощо.

Захист відбувається напередодні екзамену по даній дисципліні. Для захисту своєї роботи студенту надається 15 хвилин. За цей час студент повинен логічно викласти тези роботи, відповісти на запитання.

Комісія за результатами захисту виставляє остаточну оцінку. При цьому враховується як виступ студента на захисті, так і оцінка письмового варіанту курсової роботи.

На оцінку роботи впливають такі моменти:

- рівень опанування основних проблем теми, володіння економічними категоріями і термінологією;

- ступінь ознайомлення з практичною підприємницькою діяльністю підприємства, на основі даних якого виконана курсова робота;

- ступінь ознайомлення з економічною літературою з курсу “Економіка підприємства”;

- вміння пов’язати теоретичні положення з практикою;

- здатність студента відстоювати свої погляди, вміння вести наукову полеміку;

- вміння логічно у відведений короткий час викласти основні положення теми і зробити відповідні висновки і узагальнення;

- якість виконання курсової роботи. Її відповідність теоретичним і методичним вимогам;

- якість допоміжних матеріалів (плакатів, схем, діаграм) підготовлених студентом додатково для наглядності під час захисту.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...