Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

За роботою служб внутрiшнього аудиту



9.1. Звіт про роботу служби внутрішнього аудиту має вклю­чатися до пояснювальної записки банку при складанні річного звіту.

Комерційні банки надають звіти про роботу служби внут­рішнього аудиту до Національного банку України два рази на рік протягом першої половини місяця наступного за звітним пе­ріодом (півроку) згідно з додатком. У разі необхідності Національний банк України може затребувати у банків звіт про роботу внутрішнього аудиту за певний період часу його діяль­ності, а також іншу інформацію з питань компетенції служби внутрішнього аудиту банку.

9.2. Звіт про роботу служби внутрішнього аудиту по­винен містити інформацію щодо контролю за діяльністю всіх під­розділів банку.

9.3. Регіональні управління Національного банку України за місцезнаходженням філії мають право запросити у неї інформацію про роботу та матеріали перевірок її внутрішнього аудиту.

9.4. Національний банк України проводить перевірку діяль­ності служби внутрішнього аудиту в комерційних банках.

9.5. За результатами аналізу звітності та матеріалами пе­ревірок Національний банк України у разі необхідності надсилає банку лист з вимогами щодо приведення системи внутрішнього аудиту у відповідність до цього Положення. У разі невиконання у встановлений строк вимог щодо усунення недоліків Національ­ний банк України може застосовувати санкції у порядку, вста­новленому чинним законодавством України.

-----------------------

З впровадженням вищезазначеного Положення Національний банк України розробляє методичні вказівки щодо регламентації перевірок банківських операцій, які встановлюють конкретний порядок проведення внутрішнього аудиту в банках.






Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 132 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...