Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розміри фінансових санкцій в розрізі порушень з 1 січня 2004 р



Порушення Фінансова санкція
  Ухилення страхувальників від реєстрації, несвоєчасна реєстрація у територіальних органах Пенсійного фонду 10% суми страхових внесків, що підлягають сплаті за період ухилення від реєстрації (несвоєчасної реєстрації), але не менше 10 НМДГ (170 грн.)
  Приховування (заниження) страхувальником сум заробітної плати (виплат, доходу), на які нараховуються внески 100% суми прихованої (заниженої) зарплати (виплат, доходу). При повторному порушенні протягом року – 300% прихованої (заниженої) зарплати (виплат, доходу)
  Донарахування територіальним органом Пенсійного фонду або страхувальником сум своєчасно не обчислених і не сплачених внесків 5% донарохованих сум за кожний повний або неповний місяць, за який вони донароховані
  Несплата, неповна або несвоєчасна сплата авансових платежів за пенсійними внесками 50% сум несплачених або несвоєчасно сплачених авансових платежів
  Ненадання, несвоєчасне надання, надання не за встановленою формою або надання недостовірних відомостей, які використовуються у системі персоніфікованого обліку та іншій звітності до територіальних органів Пенсійного фонду 10% сум страхових внесків, які були сплачені або підлягають сплаті за відповідний звітний період, за кожний повний або неповний місяць затримки надання відомостей, але не менше 10 НМДГ (170 грн.). При повторному порушенні протягом року – 20% зазначених сум і не менше 20 НМДГ (340 грн.)

Крім фінансової, ст.165 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена ще й адміністративна відповідальність посадових осіб підприємств та фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності. Перелік адміністративних порушень та розмір адміністративних санкцій надані в табл. 1.6.

Таблиця 1.6





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 231 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...