Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пояснювальна записка. Самостійна робота студентів – основна форма вивчення будь-якого курсу



Самостійна робота студентів – основна форма вивчення будь-якого курсу.

Дисципліна «Основи філософських знань» вивчається відповідно до програми з курсу «Основи філософських знань», затвердженої Навчально-методичним центром по підготовці молодших спеціалістів, 2003р.

У курсі «Основи філософських знань» для студентів бухгалтерського і комерційного відділень на самостійне вивчення виділено 22 год.

Посібник створений з метою допомоги студентам у вивченні навчального матеріалу, який відводиться для самостійного опрацювання. В посібнику конспективно викладений навчальний матеріал для самостійного вивчення, розроблені конкретні завдання до кожної теми, зазначена література та питання для самоперевірки. Список літератури для виконання завдання є орієнтовним.

Робота студентів з посібником сприятиме активізації навчальної діяльності, успішному засвоєнню знань з тем, що вивчаються самостійно і входять до залікових питань модуля.

Зміст

Модуль № 1 Людське усвідомлення об’єктивної і суб’єктивної реальності

Філософія епохи Відродження …………..…………………………………………5

Філософія в 19-20 століттях………………………………………………………..8

Модуль № 2 Практичний спосіб людського буття

Категорії діалектики……………………………………………………………….18

Основний зміст пізнавальної діяльності………………………………………….24

Модуль № 3 Мета і цінність людської життєдіяльності





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 167 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...