Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вставка блоку, файлу, зовнішнього посилання



Для вставки блоку (або файлу AutoCAD'у) у креслення необхідно виконати команду Insert ® Block. Після чого можна задати: а) координата точки вставки для базової точки (Insertion point); б) масштабні коефіцієнти по осям (Scale); в) кут повороту щодо базової точки (Rotation). Всі ці параметри можна задавати з клавіатури, вводячи необхідні значення, або на екрані, за допомогою мишки (поставивши прапорець "Specify On-screen" на відповідному параметрі). Також є можливість розчленувати блок (Explode) — розбивка блока на окремі примітиви. Інакше блок вставляється як єдиний об'єкт.

Зовнішні посилання – це файл AutoCAD'у, вставлений в креслення особливим чином. Зовнішні посилання подібні до блоків, проте на відміну від останніх вміст файлу-джерела не записується в базу даних креслення, а завантажується безпосередньо з диска щоразу. Тобто у кресленні відображається тільки копія вставленого файлу, і якщо внесено зміни у вставлений файл, то ці зміни відіб'ються й у кресленні. Створення зовнішнього посилання здійснюється після вибору команди Insert ® Xref manager. Опції зовнішніх посилань:

Attach — вставка зовнішнього посилання;

Detach — видалення зовнішнього посилання;

Reload — обновлення зовнішнього посилання;

Unload — вивантаження зовнішнього посилання з креслення (заморожування);

Bind — створення з зовнішнього посилання блока;

Xref found at — редагування повного імені посилання.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 216 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...