Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рецензування та захист контрольної роботи



Контрольну роботу рецензує науковий керівник, який викладає дисципліну. Якщо рецензія схвалена, то робота допускається до захисту. Якщо робота написана з порушенням цих вимог, її повертають для доопрацювання. Робота зараховується тільки за підсумками співбесіди її автора з викладачем. Здати залік з дисципліни «Страхування» студент може тільки після захисту контрольної роботи, який заноситься в заліково-екзаменаційну відомість та залікову книжку.

Контроль знань студентів заочної форми навчання

Оцінювання знань студентів заочної форми навчання здійснюється за 100-бальною шкалою оцінок (аналогічно оцінюванню студентів денної форми навчання). Підсумкова оцінка в балах перераховується в оцінки за національною шкалою та шкалою ECTS

Розподіл балів, що присвоюється студенту з дисципліни

( підсумковий контроль залік)

Види робіт Сума балів
  Виконання контрольної роботи  
  Захист контрольної роботи  
  Підсумковий контроль (залік)  
Всього  

ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА

Варіант теоретичного питання відповідає порядковому номеру студента у групі. Кожний студент розкриває одне теоретичне питання.

1. Сутність і функції страхування.

Страхування сільськогосподарських тварин.

2. Принципи страхування.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 178 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...