Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Правила оформлення контрольної роботи



Зібраний, вивчений і опрацьований матеріал необхідно викладати відповідно до плану контрольної роботи.

Контрольна робота має бути написана або надрукована державною мовою чітко, розбірливо, без помилок. Для студентів, які виконують контрольну роботу на комп’ютері повинні знати, що робота оформлюється у виді реферату, пишеться на стандартному листі паперу форматом А4 на одній стороні листа. При написанні роботи використовують 14 шрифт і півтора інтервалу між рядками.

Необхідно додержуватись таких розмірів полів: зліва –3 см; праворуч –1,5 см; зверху-2,5 см; знизу-2 см. Робота нумерується арабськими цифрами у правому верхньому кутку сторінки (1 см. зверху, 1 см. праворуч). Титульний лист не нумерується.

Якщо у студента нерозбірливий почерк, робота виконується тільки у машинописному варіанті.

Для студентів у яких немає можливості виконувати роботу на комп’ютері, контрольна робота пишеться у зошиті в клітинку який складається з 18 аркушів. Між текстом повинен залишатися рядок. Кожне нове завдання розкривається починаючи з нової сторінки.

Останній аркуш повинен залишатися чистим для нотаток викладача.

Окремі слова, формули, знаки, вписані в розпечатаний текст, повинні бути чорного кольору. Ілюстрації і таблиці, розміщенні на окремих сторінках, включаються в загальну нумерацію сторінок роботи.

Основна вимога до викладання тексту роботи - однозначність, тобто виключення можливості різного розуміння тексту. Необхідно домагатися найбільш точної, закінченої і в той же час найбільш простої і зрозумілої побудови фраз. Необхідно уникати довгих, заплутаних речень, загальних фраз, повторень, надлишкових слів, які затрудняють читання і сприйняття фраз. При викладанні матеріалу потрібно дотримуватися логічної послідовності.

На протязі всього тексту повинна бути однообразність термінів, позначень, умовних скорочень та символів. Терміни повинні відповідати діючим стандартам.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 182 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...