Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання роботи. 1. Зібрати схему повірки шкали вольтметра заданого класу точності (рисунок 1.2)



1. Зібрати схему повірки шкали вольтметра заданого класу точності (рисунок 1.2).

2. Здійснити повірку шкали вольтметра в п’ятьох точках, які лежать в останній третині шкали. Для повірки вибрати шкали зразкового приладу і приладу, що повіряється, з однаковими або близькими межами вимірювань. Для підвищення точності вимірювань повірку градуювання провести в кожній із п’яти вибраних точок шкали, використовуючи метод багатократних вимірювань (не менш 10). Результати вимірювань занести до п’яти таблиць виду таблиці 1.2.

3. Визначити для кожної точки значення систематичної похибки і середньоквадратичної похибки результату вимірювань. Скласти таблицю і накреслити графік поправок до показів вольтметра, що повіряється.

4. Визначити за значеннями максимальної випадкової абсолютної похибки δ макс і максимальної сумарної абсолютної похибки клас точності приладу, що повіряється.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 238 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...