Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Комплекси управлінських завдань, які дозволяють автоматизувати корпоративні ІС



Формування стійкого й відособленого світового й національного ринків інформаційних систем розпочалося в середині 50-х років. До середини 60-х років основними постачальниками на цьому ринку були інформаційні служби академічних, професійних і науково-технічних суспільств, державних установ і навчальних закладів, що працюють переважно на некомерційній основі.

З останнього десятиріччя ХХ ст. у вітчизняних організаціях почали стрімко впроваджувати різноманітні ІС, основним елементом яких стали персональні комп’ютери. Ефективне і конкурентоспроможне функціонування будь-якої вітчизняної організації (фабрики, заводу, торговельної організації, науково-навчальних, медичних тощо установ) сьогодні неможливе без сучасних ІС, які почали витісняти громіздкі традиційні системи радянської епохи. Нині на ринку програмних продуктів України пропонуються сотні зарубіжних і вітчизняних зразків ІС, від однокористувацьких до мережних територіально розподілених комплексів адаптованих до різноманітних галузей діяльності людини.

На ринку подано два основні класи ІС – локальні та інтегровані (мережні). Структура ринку цих ІС та їхні основні характеристики наведені у табл. 7.1.

Таблиця 10.1





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 480 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...