Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додатки. Додатки оформлюють як продовження курсової роботи, розміщуючи їх у порядку посилань в основному тексті



Додатки оформлюють як продовження курсової роботи, розміщуючи їх у порядку посилань в основному тексті.

Кожний додаток починається з нової сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово "Додаток" і велика літера, що позначає додаток. Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком Г, Є, І, Ї, Й, О, Ь. Наприклад: додаток А, додаток Б і т.ін: Кожний додаток повинен мати змістовний заголовок, надрукований симетрично до тексту сторінки.

Текст кожного додатка, якщо необхідно, може бути поділений на розділи й підрозділи, які нумерують у межах кожного додатка. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатка (літеру) і крапку, наприклад: А.2 – другий розділ додатка А; В.3.1 – перший підрозділ третього розділу додатка В.

Ілюстрації, таблиці та формули, які розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатка, наприклад: рис. Д.1.2 – другий рисунок першого розділу додатка Д; формула (А.1) – перша формула додатка А.

Оформлена належним чином курсова робота має бути переплетена (зброшурована). На останній сторінці студент ставить свій підпис та дату завершення роботи.

5. Перевірка та захист курсової роботи

Виконана курсова робота у встановлений термін здається на кафедру і після реєстрації передається науковому керівнику для перевірки та рецензування.

За результатами перевірки науковий керівник надає рецензію (додаток К). Якщо зміст роботи не відповідає темі, завданню та вимогам до курсової роботи, вона не допускається до захисту і повертається студенту на доопрацювання.

Студент до початку екзаменаційної сесії повинен виправити вказані недоліки і подати роботу на перевірку вдруге, повторно зареєструвавши її.

За результатами повторної перевірки науковий керівник пише відповідну рецензію (позитивну або негативну) і виносить роботу на розгляд комісії по захисту курсових робіт.

Захист курсової роботи проводиться комісією у складі наукового керівника та двох-трьох викладачів кафедри у терміни, передбачені розпорядженням по кафедрі.

Процедура захисту передбачає стислий виклад студентом головних проблем дослідження та їх вирішення, відповіді на запитання членів комісії. До захисту студент отримує свою роботу, знайомиться з рецензією й готовиться аргументовано відповісти на зауваження й запитання.

У процесі захисту членами комісії оцінюється:

- оформлення та презентація курсової роботи;

- глибина оволодіння студентом досліджуваної теми;

- вміння обґрунтовувати свою точку зору;

- чітко відповідати на поставлені запитання.

6. Оцінювання якості написання курсових робіт

Оцінка якості виконання і захисту студентами курсової роботи здійснюється за 100-баловою шкалою КНТЕУ з подальшим переведенням її в 4-балову національну шкалу та шкалу ЄКТС.

Підсумкову оцінку визначає комісія кафедри, що приймає захист курсових робіт. Об’єктами оцінювання є три складові: зміст (до 55 балів), оформлення (до 15 балів) та захист курсової роботи (до 30 балів).

У випадку незадовільної оцінки курсова робота повертається студенту:

- при оцінці FX – для виконання роботи повторно за раніше затвердженою темою з урахуванням визначених недоліків;

- при оцінці F – для виконання роботи за новою темою.

Шкала інтерпретації балів

Бали Оцінка Оцінка (EСTS)
90-100 Відмінно A
82-89 Добре B
75-81 C
69-74 Задовільно D
60-68 E
35-59 Незадовільно FX
1-34 F

У випадку, якщо студент не захистив курсову роботу, він вважається не атестованим з даної дисципліни і не допускається до іспиту.

Захищені курсові роботи передаються на кафедру, де вони зберігаються протягом навчального року, потім списуються у встановленому порядку.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 241 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...