Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Посилання. “Історія економічних вчень” для студентів II курсу



“Історія економічних вчень” для студентів II курсу

всіх форм навчання всіх спеціальностей

Укладачі: Борис Броніславович Заїнчковський

Костянтин Васильович Ликов

Олександр Андрійович Артеменко

Формули

Пояснення значень символів і коефіцієнтів слід подавати безпосередньо під формулою у послідовності, в якій вони надані у ній. Значення кожного символу (коефіцієнта) подають з нового рядка. Перший рядок пояснення починають зі слова “де” без двокрапки.

Рівняння і формули слід виділяти вільними рядками. Вище і нижче кожної формули залишають не менше одного вільного рядка. Якщо рівняння не вміщується в один рядок, його слід перенести на іншій після знака рівності (=) або після знаків (+), мінус (-), множення(х) і ділення(:).

Посилання

Якщо за текстом курсової роботи наведено цитати, статистичні дані, тощо необхідно зробити посилання на першоджерела інформації. Посилання на першоджерела можна зробити у виносках на відповідній сторінці. У виносках вказують прізвище та ініціали автора, назва джерела, видавництво, рік видання та сторінка.

Посилання на ілюстрації, формули, таблиці курсової роботи вказують їх порядковими номерами. Наприклад: рис.2.1, формула (3.1), табл. 1.1, додаток 2.

У повторних посиланнях на ілюстрації і таблиці вказують скорочено слово “дивись”, наприклад: див.табл.1.1.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 180 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...