Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Київський національний університет



ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ

«Фізичні основи механіки. Коливання та хвилі»

Для студентів всіх спеціальностей

ЗАТВЕРДЖЕНО

на засіданні кафедри фізики

протокол №10 від 04.06.05 р.

Київ - 2005

Методичні вказівки до лабораторних робіт. Фізичні основи механіки. Коливання та хвилі. А.П.Клименко, В.М.Клименко, Д.П.Літевчук, Б.М.Стаднік, М.Т.Степашко, А.О.Потапов, К.В.Авдонін.- Київ: КНУТД, 2005.- 50 с.

Для студентів всіх спеціальностей

Відповідальний за випуск:

Проф. А.П.Клименко

Методичні вказівки до лабораторних робіт з механіки,

Механічних коливань та хвиль.

Вступ

Лабораторний практикум із курсу загальної фізики передбачає виконання циклів лабораторних робіт із механіки, механічних коливань та хвиль (N 1, 2, 3, 4, 40, 41, 43).

Як у будь-якому досліді, результати та висновки лабораторних робіт повинні мати певний рівень наукового обґрунтування. Інакше така робота не має практичної цінності. Такий підхід до лабораторного практикуму закладає в інтелект майбутнього інженера певні основи дослідника-експериментатора, творчої інженерної наснаги і допитливості.

Наявність багаточисельних похибок, що існують за межами нашого бажання та вміння, вимагає певних наукових підходів до опрацювання результатів вимірювань з метою отримання їх надійної оцінки. Завдання вступного розділу до лабораторного практикуму полягає в тому, щоб навчити студента передбачати та виключати певний клас похибок та обґрунтовувати отримані результати досліджень.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 303 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...