Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Нумерація



Сторінки, розділи, підрозділи, рисунки, таблиці, формули нумерують арабськими цифрами без знака №.

Сторінки роботи нумерують, додержуючись наскрізної нумерації упродовж усього тексту роботи. Номер сторінки проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці.

Титульний аркуш і зміст включають до загальної нумерації сторінок. Номер на цих сторінках не проставляють. Починають проставляти номер сторінки за порядком на вступі.

Бланк завдання (затверджений в установленому порядку і оформлений на одному аркуші з двох сторін) розміщують після титульного аркуша. Завдання не є частиною курсової чи дипломної роботи і тому до загальної нумерації сторінок не входить і в змісті не згадується.

Структурні елементи "ЗМІСТ", "ВСТУП", "ВИСНОВКИ", "ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ" не мають порядкового номера, їх назви правлять за заголовки структурних елементів. Структурні елементи роботи розміщують з нової сторінки, посередині рядка (симетрично до тексту) під верхнім берегом і друкують чи записують великими друкованими літерами без крапки в кінці, не підкреслюючи.

Розділи роботи повинні мати порядкову нумерацію в межах роботи і позначатися арабськими цифрами без крапки, наприклад, 1, 2, 3 і т. д.

Підрозділи повинні мати нумерацію в межах кожного розділу. Номери підрозділів складаються з номера розділу і підрозділу, відокремлених крапкою.

Після номера підрозділу крапку ставлять, наприклад, 1.1., 1.2. і т. д.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 482 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...