Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кросворд



1.Організаційно-правова форма оптової торгівлі масовими товарами за стандартами та зразками. (Біржа)

2.Фінансовий документ, випущений банком, який засвідчує наявність грошового депозиту і зобов'язання виплатити цю суму тримачеві цього документа у певний строк. Це цінний папір на пред'явника. Процент сплачується щорічно або одночасно із погашенням боргу. (Сертифікат)

3. Торги, які передбачають, що їх організатором є покупець, який запрошує взяти участь у торгах декількох продавців товару чи послуг. При цьому покупець вибирає той товар, який задовольняє його потреби по якості і ціні. (Тендери)

4. Торговий посередник, який забезпечує укладання угод за бажанням клієнтів та за їхній рахунок. (Брокер)

5. Підприємства, що виконують посередницькі функції при здійсненні платежів і кредитних операцій між суб’єктами економічної діяльності. (Банки)

З’явилося ключове слово нашого семінару: ринок.

Ви добре попрацювали, підготувалися до семінару, засвоїли новий матеріал.

Викладач:

Запишіть домашнє завдання:

Підготувати і опрацювати самостійну роботу на тему: «Конкуренція і монополія». Скласти опорний конспект або структурно-логічні схеми.

Кожен студент отримав оцінку своїх знань за критеріями, які визначені у додатку В і оголошені на початку семінару. (Оголошення оцінок студентам).

Дякую всім учасникам нашого семінару.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 378 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...