Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Бюджетні рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відкриваються в розрізі кодів класифікації доходів та територій



Рахунки відкриваються протягом 45 днів з дня прийняття закону України про Державний бюджет України на відповідний рік.

У разі відсутності змін у законодавстві щодо переліку видів надходжень, що зараховуються до загального і спеціального фондів державного та місцевих бюджетів, та/або порядку їх зарахування до відповідних бюджетів, а також у разі неприйняття або несвоєчасного прийняття закону України про Державний бюджет України на відповідний рік органами ДКСУ не пізніше першого робочогодня нового бюджетного періодувідкриваються (перевідкриваються) рахунки з реквізитами попереднього бюджетного періоду.

У разі внесення змін у законодавство, згідно із якими змінюється перелік видів надходжень, що зараховуються до відповідних бюджетів, та/або порядок їх зарахування, ДКСУ централізовано відкриває/закриває рахунки за надходженнями згідно із внесеними змінами.

Інформація про відкриті/закриті рахунки доводиться до органів ДКСУ для подальшого інформування органів, що контролюють справляння надходжень бюджету, згідно із встановленими порядками взаємодії. Іншим органам державної влади та місцевим фінансовим органам зазначена інформація надається за їх зверненням.

Бюджетні рахунки для зарахування до спеціального фонду власних надходжень бюджетних установ відкриваються на ім’я бюджетних установ - розпорядників коштів відповідного бюджету у розрізі кодів класифікації доходів бюджету. Зазначені рахунки відкриваються разом з відкриттям відповідних спеціальних реєстраційних рахунків розпорядникам бюджетних коштів.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 368 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...