Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Податкові надходження



Податки на доходи. податки на прибуток, податки на збільшення ринко­вої вартості: податок на прибуток підприємств (кріхм підприємств комуналь­ної власності); податок з доходів фізичних осіб, що утримується з фонду опла­ти праці в іноземній валюті працівників закордонних дипломатичних установ України під час їх перебування у довгостроковому закордонному відрядженні тощо.

Збори за спеціальне використання природних ресурсів: збір за спеціальне використання лісових ресурсів та користування земельними ділянками лісо­вого фонду; збір за спеціальне використання водних ресурсів та збір за ко­ристування водами для потреб гідроенергетики і водного транспорту; платежі за користування надрами; збір за геологорозвідувальні роботи, виконані за ра­хунок державного бюджету.

Внутрішні податки на товари та послуги: податок на додану вартість; ак­цизний збір із вироблених в Україні товарів; акцизний збір із ввезених на те­риторію України товарів; плата за ліцензії на певні види господарської діяль­ності; плата за видачу ліцензій та сертифікатів, плата за видачу ліцензій на право використання радіочастот; плата за торговий патент на деякі види під­приємницької діяльності.

Податки на міжнародну торгівлю та зовнішні операції: ввізне мито; вивіз­не мито.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 252 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...