Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Слайд 12



Аналіз беззбитковості - простий, недорогий і поширений інструмент управління, який, однак, має певні обмеження. По-перше, в аналізі беззбитковості обсяг продажу припускається як єдиний чинник, що впливає на прибуток підприємства.

Насправді ж прибутковість залежить також від інших чинників, таких як політика керівництва, ефективність виробничого процесу і технологічні зміни. Крім того, аналіз беззбитковості передбачає сталу структуру витрат і продажу підприємства, а в реальному житті так не буває. Втім, аналіз беззбитковості залишається фундаментальним бізнес-інструментом і корисним показником життєздатності бізнесу.

З цим модулем пов'язана історія успіху про те, як на українському підприємстві провели аналіз беззбитковості, і як це вплинуло на роботу підприємства. Подумайте, як можна використати аналіз беззбитковості на вашому підприємстві. Цей приклад можна також використати для заохочення інших працівників підприємства до участі в реформуванні систем звітності і обліку.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 138 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...