Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Сталі низьколеговані



Сталі низьколеговані характеризуються підвищеною міцністю. Підвищення міцності досягається введенням до складу сталі легуючих елементів (до 5%).

Низьколеговані конструкційні сталі широко використовуються в різних галузях промисловості для зварних конструкцій, які працюють в мають такі умовні позначання: марганець - Г, кремній - С, нікель - Н, хром - X, молібден - М, ванадій - Ф, алюміній - Ю, мідь - Д, титан - Т, азот - А і інш.

Сталь позначається таким чином: перши дві цифри вказують на кількість вуглецю у сотих долях відсотка, а цифри праворуч від умов­ного позначення елементу - вміст легуючого елементу у відсотках. У таблиці 2.3 наведені характеристики найбільш поширених низьколего-ваних сталей.

Таблиця Хімічний склад і механічні властивості низьколегованої сталі

Низько леговані конструкційні сталі широко використовуються в різних галузях промисловості для зварних конструкцій, які працюють в умовах статичного та змінного навантаження в температурному інтервалі від -70 до +450°С.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 1623 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...