Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Установка вантажопідйомних машин



Порядок установки стріловидних кранів визначений ст. 4.17.1-4.17.13 Правил [4].

Стріловидний кран встановлюють на спланованому і підготовленому майданчику з урахуванням категорії і характеру грунту. Встановлювати кран для роботи на свіжонасипаному, неутрамбованому грунті, а також на майданчику з ухилом, що перевищує вказаний в паспорті, не допускається.

Установку стріловидного крана слід проводити так, щоб при роботі відстань між поворотною частиною крана в будь-якому його положенні і будовами, штабелями вантажів і іншими предметами складало не менше 1000 мм.

При необхідності установки стріловидного крана на виносні опори він встановлюється на всs наявні виносні опори. Під опори повинні бути покладені міцні і стійкі інвентарні підкладки.

Стріловидні крани на краю укосу котловану (канави) (рис. 5.25) встановлюють з дотриманням відстаней (В), вказаних в таблиці. При глибині котловану більше 5 м і при неможливості дотримання цих відстаней укіс повинен бути укріплений відповідно до ПВР.

Рисунок 1.25 - Установка стрілових кранів біля краю

укосів котлованів, траншей і інших виїмок





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 406 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...