Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Попереднього лісовпорядкування



ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА. ДЕТАЛІ МАШИН

Методичні вказівки та завдання до контрольної роботи

Редактор ____________________

Комп’ютерна верстка ____________________

Формат 60х84 1/16. Ум. друк. арк. ____. Обл.-вид. арк. _____.
Тираж ____ пр. Зам. № ___.

Видавництво Дніпропетровського національного університету
залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

Свідоцтво суб’єкта видавничої справи ДК № 1315 від 31.03.2003

Адреса видавництва та дільниці оперативної поліграфії:

вул. Лазаряна, 2, Дніпропетровськ, 49010; www.diitrvv.dp.ua

РОЗДІЛ 4. АНАЛІЗ ЛІСОГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Виконання основних положень проекту

попереднього лісовпорядкування

В своїй практичній діяльності лісгосп керувався основними положеннями організації і розвитку лісового господарства, які викладені в проекті попереднього лісовпорядкування.

Територія підприємства в організаційно-господарському відношенні була поділена на господарські частини, виходячи з існуючого поділу лісів на групи і категорії, а також режиму ведення в них господарства. Господарські секції створені по переважаючих породах з врахуванням їх продуктивності.

Вік рубок головного користування попереднім лісовпорядкуванням був встановлений у відповідності з “Оптимальными возрастами рубок в лесах Украинской ССР” (Наказ Держкомлісгоспу УРСР від 17.08.1978 р. № 114).

Поточні зміни в матеріали лісовпорядкування та інші облікові документи вносились своєчасно, якісно з дотриманням вимог по внесенню змін.

Стан меж і квартальних просік, збереження межових знаків, квартальних і лісогосподарських стовпів потребує уваги і контролю керівництва лісгоспу, який був відсутній в минулому ревізійному періоді.





Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 222 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...