Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки до аналітичного огляду та постановка задачі



Дослідження літературних даних стосовно умов експлуатації селективних покриттів теплових сонячних колекторів різних типів, вимог до деградаційної стійкості селективних покриттів, прийнятих виробниками теплових сонячних колекторів в усьому світі, а також способів визначення їх термостабільності дозволило сформувати напрями досліджень для виконання у рамках даної курсової роботи. Поставлені задачі були наступними:

1. За допомогою методики зеленої хімії, а саме шляхом змінно-струмової електрохімічної обробки поверхні алюмінію в 2 %-ному водному розчині HCl за умов різних густин електричного струму одержати зразки поглинаючих покриттів.

2. За мікрофотографіями поверхні і спектрами оптичного відбиття визначити оптимальну для виготовлення поглинаючих покриттів густину електричного струму.

3. Встановити залежність поглинання сонячного світла від кутів освітлення в інтервалі 5 ‒ 45 о на предмет можливості використання одержаних селективних покриттів в колекторах без зміни їх положення протягом усього світлового дня і в усі пори року.

4. Дослідити вплив відпалів на повітрі при температурах до 200 оС включно на морфологію і оптичні властивості покриттів щодо їх придатності для використання у якості селективних покриттів плоских сонячних колекторів.

2. МЕТОДИКА ЕКСПЕРИМЕНТУ





Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 244 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.015 с)...