Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Формування елементів для відкриття об'єктів додатка



Для формування кнопок, що забезпечують виконання завдань користувача, необхідно, щоб вони були пов'язані з одним з об'єктів додатка. Диспетчер кнопкових форм забезпечує зв'язок з формами, звітами, макросами і модулями. Для зв'язку кнопки з потрібним об'єктом треба вибрати у рядку Команда (рис. 12.13) одну з команд:

· Відкрити форму для додавання.

· Відкрити форму для зміни.

· Відкрити звіт.

· Виконати макрос.

· Виконати програму.

У третьому рядку вікна Изменение элемента кнопочной формы, що буде відповідати команді, обраної у другому рядку, виберемо конкретний об'єкт.

Наприклад, якщо вибрати у рядку Команда команду – Открыть отчет, з'явиться третій рядок – Отчет, де можна буде вибрати ім'я звіту. Якщо вибрати у рядку Команду Открыть форму для изменения, з'явиться рядок Форма.

Рис. 12.13. Вибір команди для елемента кнопкової форми

Таким чином можуть бути створені всі необхідні в кнопкових формах кнопки для виклику форм, звітів, макросів і програм користувача.

Після завершення роботи з диспетчером кнопкових форм у списку форм бази даних з'являється форма з ім'ям Кнопочная форма.

Головна кнопкова форма може запускатися при відкритті бази даних.

Для цього натисніть кнопку Файл, а потім виберіть команду Параметры. У діалоговому вікні Параметры Access клацніть елемент Текущая база данных.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 208 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...