Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Константи



Довідник призначено організації зберігання та використання різного роду інформації, що буде часто використовуватись

Значення чистового типу про відвідувачів вашого підприємства.

ДОКУМЕНТИ

В розділах меню «Документи» здійснюється підготовка, облік та друк документів, якими супроводжується автоматизація виробничих процесів Систем: збір маркетингової інформації, купівля-продаж товарів, надання послуг, пошук клієнтів та їх обслуговування.

Вихідні рахунки на оплату

Розділ призначено для реєстрації та зберігання вихідних рахунків на оплату, товарів, що реалізовані партерам підприємства.

Головне вікно розділу складається з трьох елементів: дерево каталогу, основна таблиця, що містить записи про рахунки на оплату та таблиці «Специфікації».

На основі рахунків на оплату Система дозволяє підготувати такі документи:

■ Податкова накладна;

■ Акт виконаних робіт;

■ Платіжні документи.

Примечание. Созданный на основе счета на оплату платежный документ регистрируется в модуле "Бухгалтерия". Там его можно просмотреть, отредактировать и отработать в учете.

В розділі виконується підготовка та друк наступних документів:

■ Вихідні рахунки на оплату;

■ Звіт про виписані рахунки (повний, краткий, підсумковий).

Реєстрація рахунку на оплату

Счет на оплату можно регистрировать следующими способами:

вводя все их данные "вручную" (функция "Добавить");

скопировав часть данных из аналогичного документа, зарегистрированного ранее (функция "Размножить");

используя заранее подготовленный образец (функция "Добавить пообразцу");

из раздела "Договорные документы", "Накладные на отпуск", воспользовавшись функцией контекстного меню "Подготовка документов | Исходящий счет на оплату";

из раздела "Акты выполненных работ" с помощью функции контекстного меню "Подготовить исходящий счет на оплату";

из раздела "Журнал сервисного обслуживания" с помощью функции контекстного меню "Подготовка документов | Документ на оплату";

из раздела "Журнал учета накладных расходов" с помощью функции контекстного меню "Подготовка документа на оплату".

Кожен рахунок на оплату містить перелік найменувань (товарів, робіт або послуг), які відображені в нижній таблиці «Специфікація» головного вікна розділу «Вихідні рахунки на оплату». Строки цієї таблиці містять відомості про один вид товару. До специфікації кожного найменування входять такі характеристики: кількість та ціна одиниці найменування, загальні суми за строчкою специфікації з податком, без податку, сума власного податку, вид пакування та тариф при реалізації даного товару

Головне вікно розділу складається з трьох елементів: дерево каталогу, основна таблиця, що містить записи про рахунки на оплату та таблиці «Специфікації».

Суми строк специфікацій, що включає ПДВ, складає підсумкову суму рахунку на оплату.

ОБЛІК

Основним обліковим реєстром є розділ «Клієнти та потенційні клієнти», де зібрана інформація про всіх контрагентів (реальні та потенційні клієнти, партнери, конкуренти та інше), з якими підприємство має будь-які контакти.

Дані вносяться з клавіатури так і можна передавати з інших розділів

У розділі «Журнал обліку робочого часу» ведеться облік робіт, що виконуються співробітниками підприємства.

Тут ведеться графіки робочого часу, що відпрацьовані кожним співробітником.

Розділ також дозволяє організувати детальний облік часу та робіт, що виконується кожним співробітником, які займаються оперативно-виїздним обслуговування клієнтом за забовязанями відповідно до укладених договорів.

1. В "Генератор отчетов" добавлен отчет по входящим платежам - "Отчет по доступным входящим платежам" RG_PayList.xml, RG_PayList.xlt. В отчете будут отражены только те платежи, которые привязаны к доступным пользователю "исходящим счетам на оплату" и "договорным документам". После вызова из контекстного меню пункта "Печать" появится форма, в которой необходимо указать период, за который будут распечатаны платежи.

2. В "Генератор отчетов" для печати из раздела "Договорные документы" добавлен отчет "Отчет по договору" DocZvit.xml, RG_DocZvit.xlt. В отчете будут отражены все связанные с текущим договором документы (на прямую или косвенно, через другие документы). Таким образом, будет напечатана схема состояния оплат и закрытия работ по договору.

3. В разделе "Товары и услуги" появилась возможность формировать отчет "Обороты в разрезах", данные для которого формируются как на основании оплаченных счетов, так и чеков, выписанных в фискальном режиме.


Лекція 12. Електронна комерція: принципи та види е-комерції

1. Поняття е-комерції.

2. Принципи формування доменної адреси

3. Види е-комерції.

4. Служби забезпечення бізнесу.

5. Служби забезпечення е-комерції.

Принципи формування доменної адреси:

1. регіональний (географічний): (roller.ukma.kiev.ua), коли імена завершуються двохсимвольним кодом держави (ua — Україна, ru — Росія, ca — Канада і т. д.).

2. організаційний (традиційно використовується у США), коли імена завершуються трьохсимвольним кодом, що повідомляє про тип організації, що володіє комп’ютером. Наведемо їх список:

.com — комерційні організації;

.edu — освітні заклади;

.gov — урядові структури;

.int — міжнародні організації (наприклад, НАТО);

.mil — військові структури;

.net — організації, що координують роботу Internet’у та його ділянок;

.org — якісь інші організації, наприклад, некомерційні.

Е-бизнес та Е-коммерция?

Поява Інтернету стало справжньою революцією в області ведення коммерческой деятельності. Перетворення торкнулися як зовнішньої, так і внутрішньої деятельності компаній. З'явилися не тільки нові напрями ведення бізнесу, але і принципово змінилися вже існуючі.

Електронний бізнес (E-бізнес)

Давайте не плутати два поняття: е-комерція і e-бізнес. Згідно визначенню спеціалістов компанії IBM, e-бізнес - перетворення основних бізнес-процесів за допомогою Інтернет-технологій.

Електронна комерція визначається, як використання електронних комп'ютерних технологій в наступних цілях:

· поставки на ринок нових товарів, послуг або рішень (ідей);

· підтримки і розширення спектру бізнес операцій (включаючи продаж товарів, послуг через WEB).

Електронним бізнесом ми називаємо будь-яку ділову активність, що використовує можливості глобальних інформаційних мереж для перетворення внутрішніх і зовнішніх зв'язків з метою отримання прибутку.

Електронна комерція (E-комерція) є найважливішим складовим елементом е-бізнесу. Під електронною комерцією (e-комерція) маються на увазі будь які форми ділових угод, що проводяться за допомогою інформаційних мереж. Прийнято виділяти чотири напрями електронної комерції:

бізнес-бізнес (business-to-business, B2B);

бізнес - споживач (business-to-consumer, B2C);

бізнес - адміністрація (business-to-administration, B2A);

споживач - адміністрація (consumer-to-administration, C2A).

Бізнес-бізнес

Інформаційна взаємодія між компаніями з використанням спеціальних технологій і стандартів електронного обміну даними, такими як EDI (Electronic Data Interchange). Наприклад, ви можете розмістити замовлення, працюючи з базами даних постачальників і, таким чином, отримуючи необхідну інформацію про кількість і якість його продукції.

Бізнес-споживач

Дуже перспективне і динамічно розвивається напрямок, в основі котороголежіт електронна роздрібна торгівля. В Інтернет з'являється все більше електронних магазинів, віртуально виставляють на продаж свої товари та послуги.

Бізнес - уряд

Взаємодія бізнесу і держави передбачає розвиток ділових контактов між комерційними та державними структурами, починаючи з місцевої влади і заканчуючи міжнародними організаціями.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 366 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...