Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Найменування та курси валют



Довідник призначень для реєстрації для реєстрації валют, що використовуються в облікових операціях, а також для зберігання історії змінення зареєстрованих валют по відношенню до базової валюти або до іншої зареєстрованої в Системі.

В системі є можливість вести облік фінансових та матеріальних витрат в різних валютах. Кількість валют, що використовуються одночасно не обмежено.

Система зберігає не тільки поточні курси валют, але і всі попередні.

Одна з валют зареєстрована як БАЗОВА. Це валюта, яка є основною і за якою ведеться головний облік операцій, формуються звіти і таке інше.

В даний системі базовою є національною. Курс базовою валюти відносно себе є 1.

Одиниці вимірювання

Довідник використовується для зберігання одиниць вимірювання. Тут надаються співвідношення між базовими та похідними одиницями вимірюванн, а також різними видами пакування

При встановленні Системи довідник має вже де які данні. Ви можете їх редагувати, а за необхідністю заповнювати новими даними.

Для покращення роботи з довідником передбачено можливість групування записів довідника за розділами.

Номенклатор товарів та послуг

Довідник призначено для організації зберігання та використання інформації про товари або послуги, які надає підприємство. Для кожного товару/послуги у системі зберігаються такі характеристики: код, найменування, одиниці вимірювання, та інше.

Також в довіднику зберігається історія змінення цін, за якими товар поступ на склад та ціни реалізації.

Вся інформація поділена на тематичні розділи – товарні групи. Склад каталогів – розділі ви можете обирати самостійно відповідно до вашого асортименту, наданих послуг

Організації и МВО

Довідник призначено для зберігання та використання в Системі назви та найменувань постійних організацій – контрагентів, їх банківські і податкові реквізити, а також прізвища, посади, паспортні дані матеріально-відповідальних осіб.

На початку роботи це довідник порожній

Заповнюється вами самостійно

Списки можуть бути достатньо великими тому всю інформація рекомендується поділяти на тематичні розділи

Співробітники

Довідник призначено для зберігання, відображення та організації використання інформації про співробітників вашого підприємства в інших розділах системи

Довідник складається з трьох елементів: дерево каталогу, що відображає штатну структуру підприємства, переліку підрозділів, що зареєстровані в обраному каталозі та переліку співробітників вибраного підрозділу. Кожен запис містить фото співробітника, мнемо код, ПІП, назви та реквізити документів, що посвідчує особу, анкетні дані та інші характеристики.

Контактні особи

Довідник призначено для зберігання, відображення та використання інформації про відвідувачів вашого підприємства.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 269 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...