Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок виконання роботи. 1. Встановити на лабораторний стенд лінію затримки (відповідний блок)



1. Встановити на лабораторний стенд лінію затримки (відповідний блок)

2. До виходу лінії під’єднати активне навантаження 0,3... 3 кОм, попередньо вимірявши його значення за допомогою цифрового омметра. На вхід лінії під’єднати генератор синусоїдних сигналів і встановити U = 5 В, кГц (за вказівкою викладача), виміряти напругу в контрольних точках лінії; результати вимірювань при цьому і у всіх подальших дослідах занести до таблиці 14.1.

Таблиця 14.1

Режим роботи Параметри навантаження                        
                           

3. За даними п. 2 побудувати графік , визначити .

4. За результатами розрахунків під’єднати до виходу лінії узгоджене навантаження, встановивши його з максимально можливою точністю. Зняти залежність , результати занести в таблицю 14.1.

5. Зняти залежність в двох режимах без споживання реактивної потужності: холостий хід; коротке замикання; ємнісне навантаження; індуктивне навантаження.

6. Побудувати графіки для всіх досліджуваних режимів; розрахувати для кожного режиму напругу в трьох контрольних точках, рівномірно розподілених уздовж лінії; нанести результати розрахунків на побудовані графіки; зробити висновки.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 270 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...