Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Одеса -2007



МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ

Контрольна робота є самостійним видом роботи, передбаченим учбовим планом з спецкурсу „Призначення покарання”. Вона складається з трьох завдань:

1. Теоретичне завдання, яке повинно бути оформлено наступним чином:

- план;

- висвітлення питання з спецкурсу;

- посилання на використану літературу;

- список літератури.

2. Тестове завдання. Слухачу пропонується питання з відповідями, серед яких треба обрати правильну відповідь. Її необхідно відмітити будь-якою позначкою.

3. Практичне завдання. Для слухачів Інституту підготовки суддів з реальних кримінальних справ були відібрані складні ситуації і записані у вигляді задач з конкретними питаннями. Слухачам потрібно вирішити запропоновані задачі і надати обґрунтовану відповідь з посилання на нормативно-правові акти. Обов’язковим є використання Постанов Пленуму Верховного Суду України.

Об’єм контрольної роботи повинен бути не менше 15 листів.

Посилання на використану літературу оформляються на при кінці кожної сторінки під горизонтальною лінією. Нумерація посилань на кожній сторінці починається з початку.

Наприклад:

____________________________________

Вирішення судами питань, пов’язаних із кримінально-правовою оцінкою діянь особи, що віддала чи виконала злочинний наказ (за матеріалами узагальнення судової практики) // Вісник Верховного Суду України – 1999. - №3. – С. 10.

Під час оформлення списку літератури, його умовно слід поділити на дві частини: нормативні акти і спеціальна література.

Нормативні акти розміщуються за їх юридичною силою (Конституція, закони, підзаконні акти). Нормативні акти однакової юридичної сили розміщуються в хронологічному порядку.

До списку включаються лише ті джерела, які були вивченні під час написання роботи і на які були зроблені посилання в самій роботі. Список літератури не включається до об’єму контрольної роботи, проте нумерація сторінок продовжується.

Список літератури повинен виглядати так.

Наприклад:





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 256 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...