Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача № 1. Громадянин України З. розмістив оголошення в Інтернеті, в якому пропонував працевлаштування в охоронне агентство людей зі спеціальною військовою підготовкою



Громадянин України З. розмістив оголошення в Інтернеті, в якому пропонував працевлаштування в охоронне агентство людей зі спеціальною військовою підготовкою. Прочитавши це оголошення, М. звернувся за вказаною адресою з метою працевлаштування. Під час співбесіди З. запропонував М. завербуватися найманцем в іноземний легіон за „хороші”, за його словами, гроші. М. спочатку погодився та домовився з З. про час та місце наступної зустрічі, але, проаналізувавши все ретельніше, зрозумів небезпечність цього заробітку та подав заяву в міліцію.

Кваліфікуйте дії З. та М.

Задача № 2

Громадянин України Л. займався перевезенням та торгівлею власної сільськогосподарської продукції, для цього він використовував автобус марки Mercedes Sprinter, на якому була зображена символіка Червоного Хреста. При затримані його працівниками ДАЇ він пояснив, що коли придбав машину на ній вже були ці знаки і він не знав нічого про заборону користування ними.

Дайте оцінку вчиненому Л.

Задача № 3

Під час святкування 8 березня в ресторані «Чорне Море» виникла суперечка між громадянином Грузії А. та громадянином Польщі Б., який працює в Польському посольстві в Україні. В наслідок драки А. наніс Б. тяжкі тілесні ушкодження.

Кваліфікуйте дії А.





Дата публикования: 2014-11-03; Прочитано: 371 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...