Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Предмет контракту



1.1. Постачальник зобов'язується поставити відповідно з графіком поставки та специфікацією, які є невід'ємними частинами цього Контракту, а Покупець прийняти та оплатити _________ тонн чавуну в чушках вагою до _________ кг кожна.

1.2. Передбачена до поставки кількість чавуну може змінюватись в межах плюс-мінус _____________ на вибір Постачальника.

2. Якість чавуну

Якість чавуну підтверджується сертифікатом, виданим Постачальником або заводом-виробником.

3. Ціна та загальна сума контракту

3.1. Ціна за чавун, який постачається, становить ________ (грошова одиниця у розрахунковій валюті) за метричну тонну.

3.2. Загальні сума Контракту становить _______________ (грошова одиниця у розрахунковій валюті) за партію продукції,яка постачається.

Оплата

4.1. Оплата здійснюється в ___________ із безвідкличних підтверджених подільних акредитивів, які відкриває Покупець на користь Постачальника на суму, яка покриває вартість відвантажуваної партії, включаючи вартість страхування.

4.2. Покупець відкриває акредитив по телеграфу на протязі _______ днів та з одночасним переказом сплачення по виставленому акредитиву. Оплата з акредитиву здійснюється банком ________ проти пред'явлення Постачальником наступних документів:

а) рахунку Постачальника в __________ екземплярах;

б) повного комплекту оригіналів коносаменту в _____ екземплярах з відміткою "Фрахт оплачується фрахтувальником відповідно до умов чартеру";

в) сертифікату про якість, виданого Постачальником або заводом-виробником в ________ екземплярах;

г) страхового полісу від звичайних морських ризиків, а також від воєнних та інших ризиків, якщо продукція піддягає такому страхуванню за дорученням за рахунок Покупця. Якщо Покупець не відкрив акредитив в обумовлені вище строки або відкриє його на умовах, не передбачених теперішнім контрактом, Постачальник буде мати право затримати відвантаження чавуну без відповідальності за недотримання строків поставки та віднести витрати за зберігання чавуну в порту вантаження, а також витрати, пов'язані з невикористанням зафрахтованого тоннажу, за рахунок Покупця.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 310 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...